Dobrodošli u Poliklinku LabPlus

Poliklinika LabPlus je zdravstvena ustanova kojoj se možete obratiti s punim povjerenjem. Dobiti ćete najbolje iz svijeta medicinske biokemije, mikrobiologije, medicine rada te nutricionizma. Poliklinika LabPlus je moderno opremljena poliklinika koja može odgovoriti svim dijagnostičkim i terapijskim izazovima.

Poliklinika LabPlus je u potpunosti pripravna udovoljiti svim zahtjevima pacijenata kroz najsuvremenije medicinske metode i dijagnostičke postupke na polju medicinske biokemije, mikrobiologije, medicine rada i nutricionizma.

Osnovni cilj je pružiti vrhunsku uslugu korištenjem najsuvremenije opreme u skladu s potrebama pacijenata poštujući sva medicinska načela.

Misija

Naša je misija pružiti svakom pacijentu najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu sa najsuvremenijim metodama, stvarajući medicinske usluge vrhunske kvalitete, te gradeći Polikliniku prepoznatljiv po imenu i dizajnu, koji će pridobiti i zadržati povjerenje pacijenata i partnera.

Vizija

Biti najbolja Poliklinika na polju medicinske dijagnostike, mikrobiologije i medicine rada u regiji koji će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja – pacijentima prvi izbor pri odabiru, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna kompanija. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su kvaliteta, uslužnost, povjerenje, inovativnost i razumijevanje potreba naših pacijenata. Koristeći znanja i iskustva te uvažavajući razvoj novih metoda u liječenju i dijagnostici, nastaviti razvoj Kompanije u cjelini te inovacijama i partnerskim odnosom održati zadovoljstvo pacijenata na najvišoj razini. Suvremena tehnologija, tradicija, inovativnost i kvaliteta usluga osnovni su elementi razvoja i napretka Poliklinike. Što joj jamči egzistenciju i prosperitet na hrvatskom tržištu, ali i širenje na susjedna tržišta.

Ciljevi

Potpuna medicinska usluga najviše kvalitete.

Dugoročni odnosi sa pacijentima i partnerima.

Samostalnost i inicijativa zaposlenika.

Poliklinika LabPlus Zagreb
info-zg@poliklinika-labplus.hr

Medicinsko biokemijski laboratorij
Prijepoljska 19b, 10000 Zagreb
Tel: 01/2993595

Medicina rada
Maksimirska cesta 282, 10000 Zagreb
Tel: 01/2929502

Mikrobiologija
Maksimirska cesta 282, 10000 Zagreb
Tel: 01/7987480

Poliklinika LabPlus Split
info-st@poliklinika-labplus.hr

Medicinsko biokemijski laboratorij
Dubrovačka 1, (ulaz sa Poljičke ceste). 
21000 Split, Tel: 021/789789

BRZI KONTAKT


© Poliklinika LabPlus

KONTAKTIRAJTE NAS