Doktorica
Snježana Komadina,
Spec. dermatovenerolog

Biografija

Doktorica Snježana Komadina, završila je medicinski fakutet u Rijeci, a potom provela 7 i pol godina radeći u HMP Ogulin, Rab i najduže u Malom Lošinju gdje je stekla široko znanje iz područja urgentne medicine. Završila poslijediplomski znanstveni studij iz Biomedicine na MEF Rijeka. Radila je i na Klinici za psihijatriju na jednom međudržavnom projektu vezanom za PTSP problematiku završila je edukacije iz područja psihoanalize i razne edukcije iz područja individualne i grupne psihoterapije koju je i obavljala u sklopu rada na PTSP odjelu.
Specijalizaciju iz dermatovenerologije odrađuje većim dijelom u KBC Rijeka te dijelom u KBC Zagreb lokalitet Šalata i Rebro koju i završava 2008. godine polaganjem specijalističkog ispita.
Svoje stručno usavršavanje odradila je dijelom u Hrvatskoj, dijelom u inozemstvu. Radeći u Lječilištu Veli Lošinj, a potom i u Thalassoterapiji u Crikvenici, stekla je veliko iskustvo u radu sa djecom iz područja alergologije i dermatovenerologije.

Kroz vrijeme rada u svojstvu specijalizanta, a potom i specijalista, posebno se educirala na području dermatokirurgije i dermatoskopije. Vrlo vješto i kvalitetno uklanja madeže, melanome, karcinome kože te ostale korektivne kirurške zahvate.

U Hrvatskoj i inozemstvu još se kao specijalizant educira u području estetske medicine te ima odlične rezultate u aplikaciji dermalnih filera, botoxa, uljepšavanja matičnim stanicama – PRP, mezoterapija te tretmanima kod gubitka kose također i razne druge estetske metode koje su trenutno hit u estetskoj medicini u svijetu.

Usluge

N
Kompletne dermatološke preglede, dijagnostika i liječenje dermatoloških bolesti (akne, seboreični dermatitis, alopecija, vitiligo, atopijski dermatitis, kontaktni alergijski dermatitis, psorijaza, autoimune bolesti…)
N
Dijagnostika i liječenje spolno prenosivih bolesti (vaginalni, cervikalni brisevi, brisevi uretre, rano otkrivanje hpv-a, klamidije…)
N
Dermatoskopija pigmentnih lezija, rana dijagnoza melanoma te karcinoma kože i drugh malignih stanja kože, koja se preporuča obaviti jedan puta godišnjem po preporuci Europskog društva dermatovenerologa.
N
Biopsija u svrhu dijagnostike kao i kompletna dermatokirurgija: totalne ekscizije madeža te ekscizije malignih melanoma i karcinoma kože, posebnom tehnikom zbrinjavanja rane radi bržeg cijeljenja.
N
Alergologija i dijagnostika alergijskih bolesti kod odraslih, a osobito imamo iskustva u radu sa djecom.
N
Vršimo genetsko testiranje te personaliziranu terapiju kod gubitka kose.
Trichotest – DNK test kojim se na temelju gena određuje personalizirana terapija kod bilo koje vrste alopecije ( gubitka kose).
N
Kompletna estetska i korektivna dermatologija – aplikacija dermalnih filera, botox, mezoterapija, PRP – uljepšavanje matičnim stanicama lica, vrata, ruku. Korekcija ožiljaka i keloida. Tretmani pilinga za uklanjanje hiperpigmentacija na koži. Pilinzi voćnim kiselinama i trikloroctenom kiselinom. Uveli smo novi tretman izbjeljivanja hiperpigmentacija pomoću mesopeel koktela u kombinaciji s depigmentirajućom solucijom sa vrlo učinkovitim efektom.

Dogovorite svoj termin

Maksimirska cesta 282, 10000 Zagreb

dermatologija@poliklinika-labplus.hr

01 7987 480

Poliklinika LabPlus Zagreb
info-zg@poliklinika-labplus.hr

Medicinsko biokemijski laboratorij
Prijepoljska 19b, 10000 Zagreb
Tel: 01/2993595

Medicina rada
Maksimirska cesta 282, 10000 Zagreb
Tel: 01/2929502

Mikrobiologija
Maksimirska cesta 282, 10000 Zagreb
Tel: 01/7987480

Poliklinika LabPlus Split
info-st@poliklinika-labplus.hr

Medicinsko biokemijski laboratorij
Dubrovačka 1, (ulaz sa Poljičke ceste). 
21000 Split, Tel: 021/789789

BRZI KONTAKT


© Poliklinika LabPlus

KONTAKTIRAJTE NAS